Supreet Kaur es trobava informant en directe sobre les notícies al canal indí IBC24 quan se li va trencar la veu arran de les informacions que li arribaven sobre un accident de trànsit amb víctimes mortals. Segons informen diversos mitjans internacionals, el motiu era que Harshad Kawade era una de les víctimes mortals d'aquest accident entre dos vehicles en una localitat del centre del país. I que era el marit de la presentadora del telenotícies des de feia només 18 mesos.

Kaur es trobava informant dels detalls del succés -tres persones mortes i dos ferits en un xoc entre una camioneta i un camió. Mentre escoltava els detalls que li donava un company reporter a l'altra banda del fil telefònic, la periodista es va adonar que podria ser el seu marit un dels implicats. Ella sabia que es trobava a la zona de l'incident i que el seu cotxe coincidia amb les informacions que li arribaven.

Tot i trobar-se fortament commocionada pels fets, la seva actitud no va canviar i els espectadors no van poder notar la seva emoció tot i estar veient imatges del vehicles i de les víctimes implicades a la pantalla. Kaur finalment es va trencar quan li van confirmar l'identitat del seu marit.