Una nova versió de la coneguda cançó de Luis Fonsi 'Despacito' s'ha colat en els avions de Ryanair, on un tripulant de cabina ven els productes a bord de l'aerolínia al ritme de la famosa cançó de l'estiu.

La enganxosa melodia, que s'ha colat com a número 1 en les llistes d'Estats Units, ara té una nova versió d'alta volada de la mà de Javier Otero, un tripulant de cabina de Ryanair que realitza la seva pròpia versió per vendre uns cartrons 'rasca 'de l'aerolínia irlandesa.

Si ya sabes que llevo un rato mirándoteeeee, tienes que volar conmigo hoy. Vi que tu cartera ya estaba mirándome, muestrame el billete que ya voy. Tu eres pasajero y yo soy el que va....ya me estoy acercando más de lo normal,... Dos euritos, llévate tu rasca solo dos euritos por si quieres llevarte el cochecito o si lo prefieres el milloncito", són algunes de les enginyoses frases amb la qual aquest tripulant anima el passatge recordant que els diners es destinen a associacions que tenen cura de nens amb malalties.

En un vol a Gran Canària, Otero va agafar el micròfon de cabina i al costat d'una altra hostessa i un parell de viatgers es va arrencar amb aquesta particular versió per amenitzar el sorteig

"Sabes que tu cartera conmigo hace bum-bum", canta mentre alguns passatgers ballen i toquen les palmes al compàs de la cançó.

Otero va compartir el vídeo en el seu compte de Facebook el passat dissabte 27 de maig i acumula des de llavors més d'un milió de reproduccions. Unes 15.300 persones han compartit la seva publicació i més de 7.200 han reaccionat a aquesta.