Un jove descobreix que la policia el va portar a casa després d'una borratxera gràcies a un 'selfie'

Els agents van immortalitzar l'escena amb el mòbil del noi perquè no oblidés el que ha passat

30.05.2017 | 16:58
Un jove descobreix que la policia el va portar a casa després d'una borratxera gràcies a un 'selfie'

Quan un surt de festa i es passa amb l'alcohol, pot passar-te el que va viure aquest noi de Tasmània. La policia va acabar portant-lo a casa a causa del lamentable estat en què es trobava després d'una nit de borratxera. Els agents, per deixar constància de com va aterrar en el seu dormitori i per alertar dels perills d'excedir-se en el consum de l'alcohol, van immortalitzar l'escena amb un 'selfie' que s'ha tornat viral.

El protagonista d'aquesta història respon al nom de Reece i va arribar a la seva llar en taxi, però com que no volia baixar del vehicle, el taxista va optar per trucar a la policia perquè es fes càrrec del jove, que presentava una tremenda borratxera. Els agents van pujar a casa a Reece i el van ficar al llit.

Però perquè el noi no oblidés el que ha passat, els policies van decidir fer-se un 'selfie' amb el telèfon de Reece. Encara que a la foto se'l veu conscient i fent un gest amb la mà, la veritat és que al matí següent el noi no recordava res, fins que va veure la foto al seu mòbil.

"Els cabrons es van fer selfies a traïció després de portar el meu cul borratxo a casa. Quina putes llegendes!", Va ser el missatge, acompanyat de la instantània, que va enviar Reece a un amic, el qual va compartir la història a la xarxa social Reddit .

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema