El primer ministre de Bèlgica, Charles Michel, pateix un acufen i sordesa en la seva oïda esquerre a causa del tret de sortida que va fer la Princesa Astrid durant la cursa popular de 20 quilòmetres de Brussel·les de diumenge, que l'ha obligat a ajornar avui part de la seva agenda.

Segons ha informat a Efe el portaveu del primer ministre, Frédéric Cauderlier, Michel ha hagut d'ajornar aquest dimarts una intervenció que tenia prevista al Parlament per sotmetre's a proves mèdiques, tot i que ha reprès la seva agenda amb normalitat aquesta tarda.

Michel està sent sotmès a un tractament d'urgència i encara es desconeix si les lesions provocades per la detonació poden ser o no irreversibles, ha precisat el portaveu.

La cursa, que celebrava aquest diumenge la seva 38 edició i va comptar amb 40.000 participants, va ser inaugurada per la princesa Astrid, germana del Rei Felip de Bèlgica, amb un tret de sortida a pocs centímetres d'on es trobava el primer ministre.

La imatge de la ganyota de Michel, que estava a la dreta de la princesa, en escoltar el fort soroll s'ha fet viral a les xarxes socials. "La princesa evidentment no ho ha fet a propòsit, és mala sort", va afegir el portaveu.