Utilitzar el navegador del cotxe sol ser molt útil quan es viatja a una ciutat desconeguda, sempre que el programa estigui degudament actualitzat i alerti de les zones de vianants. No sembla el cas d'un turista australià que al migdia d'avui va acabar amb el seu vehicle "aparcat" a les escalinates que uneixen la plaça del Teucro amb la rua Reial, al nucli antic de Pontevedra.

Segons explica la Policia Local, el conductor va connectar el GPS per arribar amb el seu cotxe llogat fins a algun punt de la ciutat, però el programa va acabar ficant al desorientat australià pel laberint de carrerons del centre històric fins que les escales van frenar el seu recorregut. Allà, enmig dels esglaons, va quedar "estacionat" el vehicle mentre el pobre turista demanava ajuda.

No és la primera vegada que el GPS provoca casos d'aquest tipus, ja que en anteriors ocasions van portar els conductors a llocs com la plaça de La Ferreria o el carrer Enfesta de Sant Elm. El passat mes de novembre una conductora perduda pel navegador va haver de ser rescatada per la Guàrdia Civil en una muntanya de Porriño.