Amanda Hawkins, una mare de 19 anys procedent de Texas, va deixar morir a les seves filles a l'abandonar-les sense menjar ni aigua en un cotxe mentre ella passava la nit de festa. Les nenes, de tan sols un i dos anys, van ser trobades inconscients a l'interior del vehicle i traslladades en estat greu a l'hospital un dia després.

Segons ha informat el Departament de Policia del Comtat de Kerr, en unes declaracions recollides per Daily Mail, Hawkins va deixar a les nenes en el cotxe per anar-se'n de festa amb uns amics a una casa propera.

Les menors van plorar durant tota la nit, però la seva mare les va ignorar fins i tot quan alguns dels seus amics la van informar del que estava passant. Un amic d'Hawkins va arribar fins i tot a dormir a l'interior del vehicle aquella nit, però no va treure a les nenes.

Quan Amanda va descobrir a les seves filles inconscients va decidir no explicar-ho a ningú i les va portar a casa per canviar-les la roba. Finament, després de ser convençuda per un amic, va portar a les menors al dia següent a l'hospital en estat greu, encara que res es va poder fer per elles.

Amanda Hawkins intentava recaptar diners a través d'Internet per poder comprar una casa per a ella, les seves filles i la seva actual parella.