La lluita d'un tauró atrapat a la coberta d'un vaixell està sent un dels continguts més vistos i compartits aquests dies. L'episodi, recollit en un vídeo, no hi hauria arribat tanta audiència si no fos per que el peix va saltar a sobre d'un vaixell de pesca, per a sorpresa de les persones que anaven a bord, i va quedar atrapat a la barana de l'embarcació.

El succés es va produir a la costa de Long Island, Nova York, quan aquest exemplar de tauró mako va saltar a la borda del pesquer Do, segons van explicar els testimonis a la premsa local.

"Déu meu, ha saltat al vaixell", es pot escoltar a una dona en l'enregistrament, mentre se senten rialles nervioses de fons i un home preguntar-se com és possible que el tauró pogués acabar aquí davant d'ells.

Després d'observar i gravar l'animal nerviós i sense parar de moure's, els membres de la tripulació van decidir alliberar-lo.

Els passatgers del pesquer, perquè el tauró quedés amb el seu cos mirant al mar, van lligar la cua de l'animal al vaixell i li van enganxar a la boca un ham i una canya de pescar. Els moviments de l'exemplar van provocar una ferida al tauró per la qual cosa li va començar a brollar sang.