Dues joves, menors d'edat han estat detingudes a Massachusetts (EUA) per ficar a un nadó a la nevera. La petita de vuit mesos és la cosina d'una de les joves i l'havien deixat a la seva cura al costat d'una amiga.

La petita no deixava de plorar i no se'ls va ocórrer una altra cosa que ficar a la nena al frigorífic. Ho van fer entre riures, i mentre la cosina la introduïa i tancava la porta, l'amiga ho gravava i ho pujava tot a la xarxa social Snapchat.

El cap de policia de Danvers, Patrick Ambrose, va relatar que "aproximadament a les 9 del matí, els agents de Danvers van ser notificats per la policia de Swampscott sobre la situació". Un usuari de la plataforma Snapchat

El diari Daily Mail ha parlat amb la mare de la nena, que ha afirmat: "Sé que la meva neboda no faria mal a la meva filla i que aquesta no era la seva intenció. Va ser una ximpleria, una estupidesa. No tornaré a deixar als meus fills amb la meva neboda ni els seus amics mai més", va dir la mare.

Les dues menors van ser arrestades i posteriorment processades en el Tribunal de Menors de Essex a Salem. Són acusades de posar en perill a un menor i d'agressió amb lesions.