Detingudes dues joves per ficar un nadó a la nevera

Les dues noies, menors d'edat, van pujar el vídeo a la xarxa social Snapchat i un usuari ho va denunciar

12.08.2017 | 00:03
Dues joves posen a la nevera un nadó

Dues joves, menors d'edat han estat detingudes a Massachusetts (EUA) per ficar a un nadó a la nevera. La petita de vuit mesos és la cosina d'una de les joves i l'havien deixat a la seva cura al costat d'una amiga.

La petita no deixava de plorar i no se'ls va ocórrer una altra cosa que ficar a la nena al frigorífic. Ho van fer entre riures, i mentre la cosina la introduïa i tancava la porta, l'amiga ho gravava i ho pujava tot a la xarxa social Snapchat.

El cap de policia de Danvers, Patrick Ambrose, va relatar que "aproximadament a les 9 del matí, els agents de Danvers van ser notificats per la policia de Swampscott sobre la situació". Un usuari de la plataforma Snapchat va poder denunciar el vídeo pujat a la xarxa social.

El diari Daily Mail ha parlat amb la mare de la nena, que ha afirmat: "Sé que la meva neboda no faria mal a la meva filla i que aquesta no era la seva intenció. Va ser una ximpleria, una estupidesa. No tornaré a deixar als meus fills amb la meva neboda ni els seus amics mai més", va dir la mare.

Les dues menors van ser arrestades i posteriorment processades en el Tribunal de Menors de Essex a Salem. Són acusades de posar en perill a un menor i d'agressió amb lesions.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema