Luke Hanoman, un jove britànic, ha passat quatre dies en observació en un hospital de Southport (Anglaterra) després de contraure una infecció per menjar-se les ungles que va estar a punt de causar-li la mort. Segons informa el 'Daily Mirror', els metges li van comunicar a Hanoman que "tenia sort d'estar viu".

Aquest operador de magatzem, amb l'hàbit de mossegar-se les ungles, es va arrencar part de la pell que les envolta. "Em va doldre una mica, però no vaig pensar més en això". Dies després, va començar a patir "suors fredes i tremolors". Va pensar que era una grip, per la qual cosa va guardar repòs. L'endemà, la seva mare el va visitar i va descobrir que seguia molt malalt.

Ràpidament, va ser traslladat a un hospital, on els metges van detectar que estava patint una sèpsia, un problema que es desenvolupa després d'una infecció i que activa tot el sistema immunològic del cos. El subministrament de sang als òrgans es redueix, cosa que pot portar el pacient a patir una insuficiència orgànica múltiple.

Hanoman es recupera ara de la seva malaltia. "Els metges em van dir que tenia sort, que vaig ser a prop del xoc sèptic", va afegir.