CICLE

Cuina i ciència. Explicacions científiques tot cuinant

13.09.2017 | 06:51
Cuina i ciència. Explicacions científiques tot cuinant

La revolució creativa en cuina ha esdevingut realment radical els darrers anys, i ha estat aquí a Catalunya on ha tingut un paper preponderant en la recerca i la innovació, fins a aconseguir consolidar la seva projecció internacional. La gastronomia catalana ha tingut l'encert d'ajudar-se de la ciència i la tecnologia per avançar.

Conferències

Les textures a la cuina
CaixaForum Girona - Dilluns 9 d'octubre de 2017
Taller en el qual es faran preparacions culinàries amb explicacions científiques i es tractarà la importància de la textura dels aliments per al seu consum, com també el tema de dietes toves de cara a la població del futur.

Les coccions
CaixaForum Girona - Dilluns 16 d'ocubre de 2017
Taller en el qual es faran preparacions culinàries amb explicacions científiques de tot el que succeeix quan es cou un aliment i anàlisi de les temperatures i el temps que necessita cada producte.

Les confitures a la mediterrània
CaixaForum Girona - Dilluns 23 d'octubre de 2017
Taller en el qual es faran preparacions culinàries amb explicacions científiques amb experts, tot fent un recorregut per la conservació de fruites a través de les confitures, melmelades i gelees.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema