Boa Mistura, un equip multidisciplinari que té les seves arrels en el graffiti, i que ha desenvolupat la seva obra en espais públics de ciutats a tot el món, seran aquest dijous al vespre els protagonistes del primer "Trobades amb..." que organitza CaixaForum Girona. En un format allunyat de la conferència tradicional, compartiran amb el públic, d'una manera informal i còmplice, detalls del seu procés de creació i secrets de les seves trajectòries. La cita és aquest dijous 8 de febrer a les 20 h al CaixaForum Girona.

L'objectiu de Boa Mistura és aconseguir que l'espai públic sigui menys gris. Han alegrat ja els racons de ciutats com Sud-àfrica, Noruega, Berlín, Nova Delhi i Panamà, entre d'altres. La seva obra ha estat exposada a la Biennal de l'Havana 2015, la Biennal d'Arquitectura de Venècia 2012, el Museu Reina Sofia i el CAC de Màlaga, per posar només uns exemples.

Trobades amb...

Al llarg de tot l'any, el cicle 'Trobades amb...' reuneix artistes i col·lectius perquè presentin els seus treballs i la seva trajectòria artística en un context informal, que permet al públic conèixer en primera persona i de forma propera i interactiva el procés de creació de les seves obres, seus inicis i les vicissituds de la seva carrera.

L'Obra Social "la Caixa" consolida així l'aposta per una línia de programació dirigida al públic jove interessat en conèixer de prop els creadors més destacats en diferents àmbits, com el disseny, la fotografia, el cinema, la il·lustració, el còmic, el videoart, la literatura, la música i les noves tecnologies.