Es farà un repàs de les evidències que tenim sobre les mesures de prevenció que s'estan aconsellant i realitzant a la nostra població. Quines d'aquestes mesures preventives estan basades en coneixements científics i quines no ho estan, i si realment han tingut un impacte en la salut de les persones.

Intentarem resoldre preguntes com: quin paper té el colesterol en la malaltia cardiovascular? Hi ha altres factors de risc més importants per prevenir esdeveniments cardíacs? Quines mesures hem de prendre per prevenir les fractures osteoporòtiques? Hem de prendre fàrmacs? Com ha impactat el cribratge del càncer de mama en la població femenina?, etc. En resum, què hi ha de cert en les mesures preventives?

El Dr. Ferran Cordón és metge de família de l'EAP Girona 3 (CAP Montilivi) de l'Institut Català de la Salut i cap d'estudis i de formació de la Unitat Docent Multiprofessional d'Atenció Familiar i Comunitària. Direcció d'Atenció Primària de Girona. Institut Català de la Salut. Departament de Salut. Generalitat de Catalunya. Professor de la Facultat de Medicina de la Universitat de Girona i Director del Centre d'Habilitats Clíniques de la Facultat de Medicina.

Inscripció 4 €

PROMOCIONS

50 % de dte. clients CaixaBank