president de la Generalitat

Montilla anuncia l´elaboració de nova llei de cooperatives de Catalunya

03.11.2008 | 23:03

El president de la Generalitat, José Montilla, ha anunciat avui que el govern català està preparant la nova Llei de Cooperatives de Catalunya.

Montilla ha indicat durant l'acte de lliurament dels premis Abacus 2008 que la nova llei servirà per "modernitzar el concepte de cooperativa, millorar la competitivitat, donar cobertura a projectes emergents i adaptar-se al nou marc normatiu europeu".

El president català ha subratllat que el cooperativisme és "una bona eina d'autoocupació, una font de treball estable i innovació i una plataforma per a projectes emergents".

Respecte a la crisi econòmica, Montilla ha considerat que el govern català ha "d'assumir la seva part" i ha assegurat que des de fa mesos l'executiu està treballant perquè les conseqüències sobre les empreses i les persones "siguin el menys dures possible" i "durant el mínim temps".

"Hem de saber capejar el temporal. Però hem de tenir clar el rumb i el destí. I ho hem de fer apostant pel mitjà i llarg termini, aprofitant aquesta etapa per fer aquelles reformes que calguin pera sortir enfortits i ser més competitius", ha afegit.

El president de la Generalitat ha advocat per una major inversió pública i també per més inversió en investigació i en capital humà.

Enllaços recomanats: Premis cinema