El secretari d'Organització del PSC va assegurar que un bon finançament per a Catalunya és fonamental per "reactivar l'economia d'Espanya" i va destacar la capacitat de Catalunya per ser motor d'Espanya, a més va demanar responsabilitat a l'oposició per afrontar la crisi.

El secretari d'Organització del PSC, José Zaragoza, va participar ahir al Congrés del PSC de la comarca del Baix Llobregat, que va reelegir Antonio Balmón, alcalde de Cornellà, com a primer secretari del PSC. Zaragoza va dir que "en temps de crisi el que han de fer els responsables polítics és sumar i no dividir, no buscar la confrontació i el conflicte per la confrontació i el conflicte" i va afegir que "s'ha d'afrontar amb responsabilitat i fermesa".

Zaragoza va assegurat que ens trobem amb "que hi ha determinats partits que en lloc de sumar esforços, de posar la seva ajuda per afrontar la crisi, en aquests moments, fan el contrari" Per tant, ara "el que esperem de les forces polítiques de l'oposició és responsabilitat".