El Servei Català de Trànsit (SCT) recomana extremar tota la precaució al volant després d'un cap de setmana tràgic a les carreteres amb cinc víctimes mortals. El passat cap de setmana ha estat el primer des de l'estiu en què se superen els tres morts en accidents.

Del divendres a les tres de la tarda fins diumenge a les cinc es van enregistrar quatre accidents mortals, amb un total de cinc morts, dos ferits greus i tres ferits lleus. Tres de les víctimes eren motoristes i un era ciclista. Per aquest motiu, el SCT també demana que es respectin aquells col·lectius que són més febles a la via pública i tenen més risc en cas d'accident.

El diumenge va concetrar tres dels quatre sinistres del cap de setmana. El darrer va ser al migdia, quan una motocicleta i un turisme van xocar frontalment a la C-1413a, a Caldes de Montbui. El conductor de la motocicleta va perdre la vida en el sinistre, mentre que la seva acompanyant, ingressada a l'Hospital Parc Taulí de Sabadell en estat molt greu, va morir més tard. Hores abans també una motocicleta va sortir de la pista forestal per on circulava a l'alçada de Vullpellac, al municipi de Forallac (Baix Empordà), on va morir el conductor. Finalment, la matinada del diumenge, un autocar va encalçar un turisme a l'AP-2, a les Borges Blanques (Garrigues), en sentit Saragossa. A conseqüència del sinistre, hi va haver un mort i dos ferits greus, tots ocupants del turisme, i un ferit lleu, que anava a l'autocar. D'altra banda, dissabte a la matinada , hi va haver una col·lisió entre dos turismes i una bicicleta a la B-124 a Castellar del Vallès on va morir el ciclista. Un dels conductors va ser detingut per homicidi imprudent en donar positiu al control d'alcoholèmia.