Un dels arguments usats per les defenses de Farreres i Servitje ha estat una carta signada per líders patronals i sindicals destacant l'honestitat i l'ètica dels dos antics dirigents de Treball. El tribunal els va dir que si volien que la prova fos vàlida havien d'anar a declarar. Ahir els presidents de Foment del Treball, Joan Rosell, i de Cepime, Eusebio Cima, es van personar i van acompanyar Farreres abans de començar la vista. Els dos líders, però, no van poder declarar perquè la fase testifical ja havia conclòs. El suport es va traduir amb l'acompanyament.

Xavier Rotllan, un dels dos advocats que exerceix l'acusació popular al costat de Manuel González Peeters, es va preguntar ahir en el seu informe si "els morts d'Unió no podran anar al cel". Ho va dir en referència a les atribucions que es fan a Joan Martin Toribio, exalt càrrec de Treball ja difunt. Toribio, igual que l'exsoci de Gestumer, el finat José Górriz, eren militants del partit democristià i els seus noms han sortit en diverses ocasions durant la vista i la instrucció. Farreres i Servitje neguen rotundament haver-lo acusat i afirmen que només van dir que alguns dels estudis eren del seu camp d'actuació.

L'advocat defensor de Farreres, Pau Molins, considera que "el cas Pallerols ha contaminat tot el que ha arribat als tribunals". El lletrat es refereix a l'afer de les subvencions per a cursos de formació del Departament de Treball. Molins ha utilitzat aquest afer per exculpar el seu client, dient que quan es va produir aquell cas, Farreres també era el conseller i signava totes les resolucions, però no se l'ha imputat mai ni se l'ha citat a declarar. Ahir es va preguntar "per què allà no hi havia cap indici de culpabilitat i en aquest cas se'l pretén portar a presó".