concessió de llicències a emissores de ràdio

Troben un micròfon connectat amb l´exterior a la sala de plens del CAC

14.11.2008 | 20:24

El servei de seguretat del Consell de l'Audiovisual de Catalunya (CAC) va detectar el passat 7 de novembre, en una inspecció abans que comencés el ple en el qual es va aprovar la concessió de 83 llicències a emissores de ràdio a Catalunya, un micròfon connectat amb l'exterior.

Segons fonts del CAC, que desconeix qui pot haver-lo col·locat, aquestes inspeccions són habituals periòdicament, però no es fan sempre abans de les reunions setmanals dels membres del Consell, i per tant desconeixen també quant de temps ha estat col·locat en aquesta sala, la mateixa on es fan tots els actes públics i les rodes de premsa i accessible a moltes persones.

El president del CAC, Josep Maria Carbonell, va informar a continuació la Fiscalia Superior de Catalunya. Segons han informat les mateixes fonts del CAC, no hi ha sospitosos i es desconeix el motiu pel qual s'ha col·locat aquest sistema d'escolta. Precisament aquest divendres a la matinada la seu del Consell ha estat apedregat per uns individus, que ha trencat un dels vidres de la porta d'accés, a la façana principal. El CAC ha posat la denúncia als Mossos d'Esquadra.

Enllaços recomanats: Premis cinema