Ha aixecat polèmica la retirada de llicències a la COPE i Onda Rambla, entre d'altres.

És una decisió que va prendre el CAC, que és un organisme autònom nomenat pel Parlament de Catalunya. Per tant, no tinc cap comentari a fer-hi.

No ho veu com un atac a la llibertat d'expressió?

Jo no ho qualificaria d'aquesta manera. Hi haurà gent que està més contenta i gent que està més empipada. Qui no estigui d'acord, el que ha de fer és recórrer.

Ja que surt el CAC, Déu n'hi do el que cobren els directius: més de 115.00o E anuals, en plena crisi.

És un sou que a molta gent li pot semblar molt alt, no diré pas que no. De tota manera no és nou, és el que es va posar en el seu moment, i ningú no hi va prestar atenció. El que s'ha de fer és congelar aquests sous de cara a l'any vinent, com farem nosaltres al Parlament. Aquesta és la manera d'aplicar-se a un mateix la línia de l'austeritat. I també seria bo que s'apliqués en els nivells més alts d'algunes empreses.

Potser és que quan hi ha membres de tots els partits col·locats, cap es queixa dels sous massa alts.

Però llavors el que hem de preguntar és: la feina que fa aquest organisme s'ha de fer o no s'ha de fer? Si no s'ha de fer, s'elimina l'organisme i punt. Ara, si tothom està d'acord que aquesta feina s'ha de fer, l'organisme ha d'existir, i li hem de donar qualitat. Per això cal gent que tingui aquest mínim de qualitat, i això significa pagar uns diners.

Si és per la crisi no cal preocupar-se. Pel que sembla, amb una cadira per a Zapatero al G-20 se solucionarà tot.

Això no és cap solució, sinó una dèria de Zapatero, que ha mogut cel i terra i al final s'ha hagut de refiar de Sarkozy. Zapatero estava ?enamorat de Ségolene Royal i al final resulta que qui i ha resolt el problema és Sarkozy. En fi, és igual, no critico que hi sigui, però demanem que les mateixes energies que ha oposat per estar a Washington les posi per ajudar a resoldre la crisi. Ha estat més actiu per anar a Washington que per prendre mesures contra la crisi.

Montilla anirà al Japó a parlar amb la Nissan.

Això em sembla bé, però ja s'havia d'haver fet. Hi va quan el mal ja està fet. Fa mesos que Nissan va decidir fabricar un model al Marroc i no a Catalunya. El senyor Montilla era ministre d'Indústria i no va fer absolutament res per assegurar que Nissan pogués progressar a Catalunya.