Els Mossos d'Esquadra han detingut el propietari del club de contactes Saratoga, situat a Castelldefels, després que aquest cap de setmana s'hagi descobert en una batuda que diverses de les dones que treballaven al local estaven en situació irregular a Espanya.

Segons que van informar fonts de la investigació, l'operació policial s'ha iniciat a instàncies de la Unitat Central de Menors dels Mossos, davant la sospita que al local es podien prostituir noies menors d'edat.

Davant aquesta sospita, els Mossos van obtenir una ordre judicial per poder entrar al local, pel que dissabte a la matinada van efectuar una batuda a l'establiment.

Els agents van identificar tot el personal que hi havia al local i van descobrir deu casos de noies la documentació de les quals era sospitosa.

Els equips d'investigació van comparar les dades i van descobrir finalment que en cinc casos hi havia documentació falsa, ja que eren dones en situació irregular a Espanya, encara que no hi havia cap menor.

Els agents van traslladar aleshores les cinc dones en situació irregular a les dependències de la Policia Nacional, que és qui té competència en estrangeria, i van detenir el propietari del local, acusat d'un delicte contra els drets dels treballadors.

El detingut, d'origen espanyol, passarà avui a disposició del jutjat de Gavà, segons les mateixes fonts.