Els Mossos d'Esquadra van detenir un home acusat d'intentar matar la seva dona obrint la clau del gas d'una bombona de butà a l'Hospitalet. La dona, que va ser agredida i lligada al llit durant hores després de demanar el divorci a l'agressor, va aconseguir fugir i alertar que de la situació. La policia va desallotjar els 80 veïns de ?l'edifici i va trobar l'home, de 55 anys, amb clars símptomes d'inhalació de gas.

La dona, que encara té blaus per tot el cos pels cops que suposadament li va clavar el seu marit, va explicar que l'home era "molt masclista" i que ja l'havia denunciat amb anterioritat per maltractaments, tant a ella com a la seva filla.

Divendres passat la dona va dir al seu marit que se'n separaria, i aquest li va respondre, segons la seva versió, que la mataria.

Per aquest motiu, la dona es va espantar i se'n va anar a dormir a casa d'una amiga i va tornar a casa seva dissabte a la tarda, quan el seu marit li va demanar que parlessin de la seva situació.

En veure'l serè, la dona va accedir a conversar, cosa que l'home, segons la versió de la víctima, va aprofitar per pegar-li amb un pal. Després, el detingut la va tirar a terra i va intentar estrangular-la, sense èxit, primer amb la corda d'una cortina i després amb les mans.

Posteriorment, la va arrossegar cap al llit, on la va lligar, despullada, i li va preguntar si preferia morir apunyalada o amb el gas. "Em va dir que jo moriria i que ell aniria darrere meu", va recordar avui.

No obstant això, la dona va poder escapar i es va dirigir cap a un pis del mateix edifici en el qual viu una veïna amiga seva, en una planta superior. Segons el relat de la dona, el marit es va adonar que havia fugit i la va començar a buscar, encara que en el seu cas escales avall. Quan van arribar els Mossos i els Bombers, alertats per la veïna, van desallotjar de manera immediata l'edifici per la forta pudor de gas, van atendre la dona, i van detenir l'home, acusat d'una temptativa d'homicidi dolós.