L'alcalde de Santa Coloma, Bartomeu Muñoz, ha anunciat avui, a través d'un comunicat llegit pel seu advocat, que renuncia a l'acta de regidor i, per tant, de primer regidor del municipi barceloní i ha proclamat la seva innocència dels càrrecs que li imputa el jutge Baltasar Garzón.

En roda de premsa, l'advocat de Bartomeu Muñoz, Fermín Morales, ha anunciat que el seu defensat renuncia a l'acta de regidor i, per tant, al càrrec d'alcalde, així com la vicepresidència que ostentava a la Diputació de Barcelona i als càrrecs que tenia tant al PSC com al PSOE.

En el comunicat llegit per Morales en nom de Muñoz, dirigit als ciutadans de Santa Coloma de Gramenet, el fins ara alcalde assegura que és innocent dels delictes que li imputa Garzón, i recorda la seva dedicació i compromís polític a la ciutat des de l'any 1974.

El lletrat ha assegurat que Muñoz "està sencer" tenint en compte les circumstàncies de la seva entrada a la presó, i que aquest matí ha presentat un recurs de reforma contra les mesures cautelars de presó adoptades pel jutge divendres passat.