La portaveu adjunta del PSC al Parlament de Catalunya, Carme Figueras, ha demanat avui a Convergència que cessi del partit Àngel Colom, relacionat amb el cas Millet, igual que ha fet el PSC amb els seus militants en el cas de corrupció urbanística.

En declaracions a COM Ràdio i segons un comunicat de l'emissora, Figueras ha contraposat la "celeritat" amb què el PSC ha actuat contra de tots els militants socialistes implicats en el cas Pretòria.

"Jo insto CDC que faci el mateix amb el senyor Colom, que ha confessat haver rebut diners d'una fundació que no existia, i que els ha utilitzat per esbandir els deutes d'un partit polític i que encara segueix amb els seus càrrecs dins de Convergència Democràtica de Catalunya", ha dit Carme Figueras.

En els mateixos micròfons li ha respost el portaveu adjunt de la federació nacionalista al Parlament, Josep Maria Pelegrí (UDC), qui ha afirmat que "és molt perillós fer judicis paral·lels i, per tant, tenir opinió és una cosa i deixar que la justícia actuï és una altra".

"El senyor Millet, com el senyor Colom, com el senyor Bartomeu Muñoz, una vegada que s'ha posat en marxa la justícia ha de ser ella qui ha d'actuar. I per tant qualsevol cosa que puguem fer els polítics, els ciutadans i els periodistes jo crec que estem alimentant un judici paral·lel que no és bo tampoc pel propi sistema", ha sentenciat Pelegrí.

El comitè executiu de CDC suspendrà avui temporalment de militància els dos exalts càrrecs dels governs de Jordi Pujol Macià Alavedra i Lluís Prenafeta que es troben a la presó per la seva suposada vinculació amb una trama de corrupció urbanística.