L'exconseller de Governació i líder de Reagrupament.cat, Joan Carretero, s'ha exposat avui a les preguntes dels usuaris de «diaridegirona.cat» en una entrevista-xat. L'allau de preguntes ha estat molt alta durant tota la setmana, però especialment durant l'hora que Carretero ha estat responent les consultes. En aquesta trobada digital el cap de Reagrupament ha parlat de gran varietat de temes com l'impost de successions, el procés judicial en el que està implicat, la MAT, la immigració, la pagesia, com proclamar la independència, la relació del partit amb Montserrat Nebrera o Joan Laporta, entre altres.

Sobre la possibiltat que Montserrat Nebrera s'incorpori a Reagrupament, Carretero ha explicat que no se li ha fet cap oferiment formal.

Pel que fa a quina serà l'activitat política de Reagrupament si entra al Parlament, Carretero ha explicat que se centrarà "en tot allò que suposi un avenç nacional i tot allò que millori de debò la vida dels ciutadans de Catalunya". El de Puigcerdà ha exposat que els seus eixos de treball són la independència i la regeneració política.

Molts lectors s'han interessant per temes que van més enllà de la independència, com són els temes socials. En aquest sentit, han arribat preguntes referents al model d'estat que impulsarà Reagrupament. Doncs bé, Carretero ha assegurat que se cenyirà al que desitgin els ciutadans de Catalunya, ja que a Catalunya "no es pot fer política, ni de dretes ni d'esquerres". A la pregunta de si es considera independentista de drets o d'esquerres ha respost que "independentista".

Sobre temes de medi ambient com la MAT o el TAV ha dit que "Catalunya necessita grans infraestructures", i sobre immigració ha dit que "el primer deure és integrar-se al país d'acollida.

Per saber la resposta a totes les temàtiques plantejades, consulta l'entrevista sencera clicant aquí.