El conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal, ha sortit en defensa de la feina l'imputat pel Cas Pretoria, Emili Mas, ha dut a terme en els últims anys com a gerent de l'Incasol. Nadal ha destacat que mentre Mas va ocupar el seu càrrec, sempre va complir amb la feina que se li demanava. El conseller ha reconegut que la notícia de la imputació de Mas li va causar 'sorpresa', i ara considera que ara és el torn de 'deixar treballar als jutges'. Des del seu punt de vista, en allò que té a veure amb l'activitat estricta de l'Incasol, el conseller troba que Emili Mas no ha fet res que es consideri 'anormal'.

Nadal ha dit que han acceptat la renúncia d'Emili Mas en el moment en que el jutge el va imputar. Cal recordar que Mas ja va posar el seu càrrec a disposició en el moment en què se'l va relacionar amb la trama del Cas Pretòria.

El conseller ha dit que a partir d'ara Emili Mas es defensarà mitjançant el seu advocat, i ha insistit en què els delictes pels quals se l'imputa poden no pertànyer a l'esfera estrictament administrativa sinó que poden estar relacionats amb negocis privats.

Nadal ha dit que a partir d'ara l'activitat de l'Incasol no es veurà interrompuda per la renúncia de Mas. Miquel Bonilla, director d'aquest organisme, ocuparà el càrrec de gerent.