Les 42 Escoles Oficials d'Idiomes de Catalunya obriran el període de preinscripció demà 30 d'agost amb una oferta de 51.900 places per al pròxim curs, segons un comunicat del departament d'Educació de la Generalitat.

Els nous alumnes o aquells que vulguin canviar de centre poden fer la preinscripció de forma telemàtica entre el 30 d'agost i les 12 hores del 3 de setembre o bé de forma presencial al centre on vulguin matricular-se el 2 o 3 de setembre.

Aquells alumnes que volen incorporar-se a un curs que no sigui primer i que no tenen cap dels títols acreditats per poder accedir, hauran de fer un test de nivell que els adjudicarà el curs on cal incorporar-se.

El dia 3 de setembre s'informarà a través del web del lloc i l'hora on cada inscrit haurà de realitzar el test, que es faran entre el 6 i el 9 de setembre.

Els resultats per saber si l'alumne té plaça es coneixeran el 10 de setembre a través del propi web de la preinscripció i posteriorment, a partir del 14 de setembre, aquells que hagin obtingut plaça podran formalitzar la matriculació definitiva.

La resta d'alumnes, aquells que ja estaven estudiant durant el curs 2009-2010 en la mateixa Escola Oficial d'Idiomes hauran de matricular-se de manera presencial el dia que el seu centre els especifiqui.