El secretari general d'Esquerra, Joan Ridao, considera que l'apagada de TV3 és 'el pitjor atac contra la llibertat d'expressió en molts anys al País Valencià'. Ridao ha acusat Camps d'actuar 'com un Berlusconi qualsevol que utiliza les lleis a la seva mida'.

.

En la seva opinió, el tall d'emissions no té res a veure amb qüestions competencials¡ sinó que és una 'decisió política' per tenir l'hegemonia dels mitjans i 'un intent de distreure l'atenció davant els problemes judicials' . Ridao s'ha reunit aquest dissabte amb l'executiva d'Esquerra Republicana del País Valencià, que ha ratificat Agustí Cerdà com a candidat a la Generalitat Valenciana i una trentena de candidatures municipals.

El secretari general d'ERC ha lamentat la 'inhibició' del PSPV-PSOE i els atacs del PP a TV3, 'una televisió que els valencians senten com a pròpia'. Ridao ha destacat que la seva formació ha iniciat una 'ofensiva institucional' que farà possible que 'en poques setmanes' representants d'Acció Cultural del País Valencià (ACPV) denunciïn l'apagada en la comissió de peticions del Parlament Europeu.

El portaveu d'ERC al Congrés també ha dit que els republicans treballen per desbloquejar la ILP Televisió sense fronteres a la cambra espanyol i acusat el PSPV-PSOE de 'bloquejar-la en funció dels seus interessos electoralistes'.

ERPV ratifica Agustí Cerdà com a candidat a la Generalitat Valenciana

L'executiva d'Esquerra Republicana del País Valencià (ERPV) ha ratificat el seu president, Agustí Cerdà, com a candidat a la Generalitat Valenciana. La reunió també ha aprovat 34 candidatures municipals, xifra que millora les presentades a 2007 i que s'aproxima a l'objectiu d'una cinquantena de candidatures a tot el territori.

Ridao ha destacat que el 'full de ruta' dels republicans al País Valencià és el d'arribar a acords municipals amb les forces d'esquerra 'especialment en temps difícil com aquests on el País Valencià ha patit atacs frontals contra la llibertat d'expressió i d'informació, contra la seva llengua i la cultura'. El secretari general d'Esquerra ha presentat la formació com 'el partit anti-PP per excel·lència i el millor que pot defensar els interessos i les llibertats socials'