El portaveu del Govern, Francesc Homs, ha reclamat al govern espanyol que doni un missatge 'clar i rotund' en les properes hores que no hi haurà vaga als aeroports. En una entrevista a TV3, el portaveu ha alertat que des d'aquest dijous mateix el sector turístic esta perdent diners per l'anunci dels sindicats d'Aena de fer aturades en contra de la privatització perquè els turistes ja estan deixant de contractar vols davant la incertesa.

Així mateix, el portaveu ha exigit a l'Estat que 'surti amb contundència', com ja va fer fa uns mesos, per garantir el servei.

'A part d'anar donant lliçons', en referència a la demanda de més esforços per reduir el dèficit, el portaveu del Govern ha demanat a l'executiu estatal que actuï amb contundència en el problema real que plana en aquests moments sobre l'economia, que és la vaga anunciada als aeroports.

Per Homs, el govern espanyol 'hauria de donar un missatge clar i rotund' en les properes hores que no hi haurà vaga de personal als aeroports. Sense voler valorar el conflicte amb els sindicats d'Aena, el portaveu ha demanat que 'negociïn el que calgui' per evitar unes aturades que poden perjudicar el turisme i l'economia.