El jutge que instrueix la causa del desfalc al Palau de la Música i els presumptes pagaments irregulars a CDC a través de la institució ha augmentat la fiança de Fèlix Millet i la seva mà dreta, Jordi Montull, fins a 24 milions d'euros, segons publica aquest dissabte 'El Periódico'.

Segons una sentència traslladada divendres a les parts, la fiança passa dels 3,6 milions fixats el setembre de 2009 als 24 de responsabilitat civil directa.

La resolució prohibeix els acusats vendre els béns que fins ara han consignat i n'amplia el veto a les seves dones, amb les quals comparteixen la titularitat de bona part d'ells.

El jutge constata la lliura fins ara de 4.060.173 euros als possibles perjudicats, i que estan consignats sls comptes del jutjat 1.393.000 euros procedents dels comptes intervingudes a Suïssa, assenyala el diari.

L'escrit també imposa a l'exdirectora financera del Palau Gemma Montull una fiança de 3,2 milions d'euros, i ordena a la fiscalia que elabori un informe davant de la possible existència de noves propietats de les quals siguin titulars els imputats.