Els 'indignats' de la plaça de Catalunya van decidir aquesta passada nit en una assemblea romandre acampats al cèntric enclavament de Barcelona fins que s'aconsegueixi trobar una alternativa vàlida per transformar el moviment.

En una assemblea multitudinària en la qual més de 1.000 persones van omplir la plaça, els 'indignats' van acordar per unanimitat continuar amb l'acampada i es van comprometre a treballar per tal de buscar altres vies que assegurin el manteniment de l'esperit del 15 de maig .

Els assistents van rebutjar l'opció de continuar amb l'acampada fins diumenge que ve, així com la idea d'abandonar la plaça Catalunya el dia 15 de juny, en coincidir amb l'aprovació dels pressupostos de la Generalitat, o bé el dia 19 de aquest mes, quan se celebri la manifestació unitària de les diferents acampades repartides pel món.

A partir d'avui, la comissió de Dinamització començarà a treballar en diferents propostes per acordar com mantenir l'esperit del 15-M sense la necessitat de romandre acampats a la plaça de Catalunya. Les seves propostes s'han de presentar cada diumenge en l'Assemblea, que debatrà les diferents opcions.

Durant l'assemblea d'aquesta passada nit es van viure situacions una mica controvertides, ja que en alguns moments no estava clar si finalment es votaria sobre el manteniment de l'acampada.

D'altra banda, s'ha aprovat que avui i demà, a partir de les vuit del vespre, es faran dues "concentracions silencioses" davant de les seus dels sindicats UGT i CCOO a Barcelona.

En l'assemblea d'avui es votarà també una proposta de manifestació pel proper dissabte pels voltants de la Conselleria d'Interior per "exigir" la dimissió del titular, Felip Puig, després d'actuació dels Mossos d'Esquadra divendres passat.