Concert econòmic

Rajoy es mostra disposat a ´parlar´ del pacte fiscal

El líder del PP ha recordat a Mas que el "més urgent" és augmentar la recaptació per IVA, IRPF i impostos especials

03.06.2011 | 17:06

El president del PP, Mariano Rajoy, s'ha tornat a mostrar aquest divendres disposat a escoltar i parlar amb el Govern sobre el pacte fiscal i fins i tot ha recordat que el PP de Catalunya forma part de la comissió al Parlament sobre el concert, que precisament s'ha constituït aquest divendres. "I després ja ho veurem", ha apuntat.

Rajoy ha fet aquestes declaracions en la seva conferència en la XXVII Reunió del Cercle d'Economia a Sitges, el mateix lloc on 24 hores abans el president, Artur Mas, condicionava el suport de CiU al Congrés amb l'objectiu de donar "estabilitat" política a partir de la pròxima legislatura a donar suport al pacte fiscal que necessita Catalunya per reduir el dèficit "sistemàtic".

Després de dir que escoltarà al president de la Generalitat, Artur Mas, sobre aquesta qüestió, Rajoy ha afirmat que "l'objectiu més important avui és créixer i crear llocs de treball" i ha recordat que la Generalitat té en IRPF, IVA i impostos especials més del 50% i el més urgent és que la recaptació per IVA, IRPF i impostos especials augmentin".

Enllaços recomanats: Premis cinema