Una quarantena d'indignats han rebut aquest dimecres amb crits el president de la Generalitat, Artur Mas, a la seva entrada al Parlament. Mas ha arribat cap a les 11.45 hores a la cambra catalana, on s'està celebrant la segona jornada del ple. Els manifestants ja portaven gairebé una hora davant del Parlament demanant la dimissió del conseller d'Interior, Felip Puig, per l'actuació dels Mossos d'Esquadra divendres passat a la plaça de Catalunya. El número d'agents s'ha anat incrementant conforme s'apropava el moment de l'arribada de Mas, que ha fet la seva aparició entre fortes mesures de seguretat. Hi havia una dotzena d'antiavalots per si hi havia problemes.

Cap a les 11 hores s'han concentrat davant del Parlament una quarantena d'indignats que han demanat la dimissió del conseller Puig i que cridaven consignes com 'Puig valent, que et vegi la gent', 'Li diuen democràcia i no ho és', 'No ens representen', 'No ens miris, uneix-te' i 'No hi ha pa per a tant xoriço'.

Els Mossos d'Esquadra del Parlament han estat vigilant en primer terme la concentració, però després han arribat més agents que els han substituït. Conforme s'apropava el moment de l'arribada del president de la Generalitat, el nombre de mossos creixia, fins que han arribat una dotzena d'antiavalots per precaució.

El president ha fet la seva aparició enmig dels crits dels indignats. El seu cotxe ha parat just davant de la porta protegit per diversos agents, que han conduït Mas a l'interior de la cambra, on s'està celebrant el ple del Parlament.

Abans de Mas, el president d'ERC, Joan Puigcercós, ha entrat al Parlament no sense abans interessar-se pel motiu de la protesta. També ha observat encuriosit la concentració el president de C's, Albert Rivera.