El jutjat d'instrucció número 1 de Barcelona ha resolt mantenir la imputació contra el subinspector dels Mossos d'Esquadra Antoni Salleras, acusat de protegir presumptes narcotraficants, sense imposar-li la fiança de 10.000 euros que demanava l'acusació exercida pel sindicat ultradretà Mans Netes. El jutge descarta aplicar-li aquesta mesura cautelar a tenir en compte que no ha pertorbat la investigació judicial ni ha volgut sostreure's a l'acció de la justícia.

En el seu acte, el magistrat Joaquín Aguirre reitera les seves sospites que Salleras, cap de la Unitat Anticorrupció dels Mossos d'Esquadra, va dirigir una investigació sobre narcotràfic de manera que quedessin ocults al jutge els indicis que incriminaven, entre d'altres, un subinspector de la policia autonòmica i un confident policial.

Antoni Salleras està encausat, al costat de cinc subalterns més seus, en el marc d'una complexa investigació judicial en la qual estan imputats, entre d'altres, agents de la policia catalana que suposadament col·laboraven amb narcos i el confident Manuel C., que va destapar la trama de corrupció a la Policia Nacional vinculada als bordells Saratoga i Riviera.

En el seu acte, el jutge veu fins a quinze indicis de criminalitat que implicaven en la trama de tràfic de drogues aquest confident i que suposadament van ser obviats pels agents de la unitat que dirigia Salleras.