El ple del Parlament farà els dies 15 i 16 de juny el debat de les esmenes a la totalitat del projecte de llei de pressupostos de la Generalitat per al 2011, i del projecte de llei de mesures fiscals i financeres, segons ha acordat aquest dimarts la taula i la junta de portaveus.

El conseller d'Economia i Coneixement, Andreu Mas-Colell, obrirà el debat amb la presentació, sense límit del temps, dels comptes de la Generalitat per a aquest any, segons informa un comunicat del Parlament, i que seran els primers pressupostos del Govern que presideix Artur Mas.

Després, els grups parlamentaris que hagin presentat esmena a la totalitat intervindran per un temps màxim de 30 minuts cadascun, començant pels que tenen major representació, i Mas-Colell podrà respondre les intervencions.

Acabat el debat, durant la tarda de dimecres, es votaran conjuntament totes les esmenes i perquè el projecte de llei pugui continuar la tramitació parlamentària aquestes esmenes hauran de ser rebutjades, és a dir, per majoria simple.