Uns 2.300 indignats es van concentrar als voltants del parc barceloní de la Ciutadella, on hi ha el Parlament, per evitar avui l'entrada dels diputats que debatran uns pressupostos catalans que preveuen retallades, fet pel qual van pernoctar al passeig Picasso. Al crit de «no passaran», els 2.300 indignats, segons càlculs de la Guàrdia Urbana de Barcelona, debatien en assemblea a l´hora de tancar aquesta edició les seves accions, a pocs metres del perímetre d'un parc de la Ciutadella tancat al públic i controlat per un fort dispositiu dels Mossos d'Esquadra.

La seva intenció era pernoctar al passeig Picasso, davant de l'entrada principal del parc que dóna accés a la cambra catalana, i evitar a primera hora de matí que els 135 diputats del Parlament puguin accedir a l'hemicicle per debatre les esmenes a la totalitat dels pressupostos de la Generalitat per a 2011, que preveuen importants retallades.

Unes hores abans d'aquesta situació i després de la reunió del Consell Executiu, el portaveu del Govern català , Francesc Homs, ja advertia que «l'obligació d'un govern és garantir que es pugui desenvolupar amb tota normalitat una sessió plenària».

Per la seva banda, els grups parlamentaris van reclamar als indignats que «respectin» el dret dels diputats de poder realitzar el seu treball a la cambra catalana en una jornada tan transcendental com la del debat dels Comptes.