Poc després de les set del matí s'han produït les primeres escenes de tensió entre els 'indignats' i els Mossos d'Esquadra davant del Parc de la Ciutadella. Entre el col·lectiu ha corregut el rumor que els diputats podrien intentar entrar al Parlament de Catalunya, per la porta d'accés al parc situada a la confluència dels carrers Pujades amb Wellington. Més d'un miler de persones s'ha concentrat en aquest punt, custodiat per un fort desplegament policial. La tensió ha anat pujant i els Mossos han disparat algunes salves. També hi ha hagut algun llançament d'objectes i de pots de pintura. A banda d'aquests incidents puntuals, la manifestació continua essent pacífica, tot i que la tensió va pujant.

Un important desplegament de furgonetes de la Brigada Mòbil i del grup de suport dels antiavalots dels Mossos d'Esquadra té aquest dimecres al matí la missió d'aconseguir que els diputats del Parlament de Catalunya arribin a la seu de la institució, al mig del Parc de la Ciutadella.

És una cita important, perquè aquest dimecres comença el ple dels Pressupostos de la Generalitat per al 2011.

Els 'indignats', de la seva banda, volen impedir que comenci, assegurant que aquests pressupostos retallen drets socials i no els representen.

Per això, molts dels que aquest dimecres es manifesten davant del Parc han passat la nit a les portes del recinte, que ja des de la tarda de dimarts s'ha tancat al públic per evitar que els 'indignats' acampessin a dins, tal com havien anunciat.