Els Mossos d'Esquadra van aturar diumenge a un peatge de l'AP-7 al Baix Camp el president de la JNC i diputat de CiU al Parlament, Gerard Figueras, per excés de velocitat, però van descobrir llavors que estava conduint sense punts. Segons ha confirmat a l'ACN la policia catalana, Figueras anava a 165 km/h aproximadament. Fonts de l'organització juvenil han explicat a l'ACN que Figueras no havia rebut cap notificació que l'informés que havia perdut tots els punts. El diputat es dirigia a un acte a l'Ametlla del Vallès on participava com a regidor de Vilanova i la Geltrú. Haurà de declarar als jutjats de Reus en els propers dies.

Figueras es dirigia a l'Ametlla del Vallès, on participava com a regidor de Vilanova i la Geltrú en un acte on el conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, entregava les banderes blaves als diferents municipis per la qualitat de les seves platges.

Els Mossos el van parar a un peatge de l'AP-7, al Baix Camp, per excés de velocitat. Segons la policia catalana, el diputat anava a 165 km/h aproximadament. A l'hora de posar-li la multa, però, es van adonar que ja conduïa sense punts.

Des de les joventuts de CDC, han explicat que Figueras no havia rebut cap notificació informant-lo que s'havia quedat sense punts, tal i com obliga la llei, segons puntualitzen les mateixes fonts. El diputat de CiU pagarà la multa però, a més, haurà de declarar als jutjats de Reus en els propers dies.