El president d'ERC, Joan Puigcercós, i el secretari general, Joan Ridao, han expressat en nom del partit el condol a la família de Víctor Torres davant la seva pèrdua. La tristor per la notícia s'ha unit al record pel referent que ha significat la figura política i humana de Víctor Torres. Militant d'Esquerra des de la seva fundació, el 1931, ha estat un referent de fidelitat al partit, a Catalunya i als valors republicans. Precisament una de les seves darreres aparicions públiques va ser l'acte de commemoració del 80è aniversari d'Esquerra, el passat mes de març. Víctor Torres va ser secretari general de la Generalitat a l'exili.

Víctor Torres va ser elegit diputat al Parlament el 1980 i el 1984, i va ser designat com a senador a Madrid el 1980 i el 1982. Torres va ser membre de la Joventut Republicana de Lleida, fundada pel seu pare el 1915, i va militar a ERC des de la seva fundació, l'any 1931. El 2000 va rebre la Creu de Sant Jordi.

Torres ha mort aquest diumenge a la matinada a Lleida a l'edat dels 96 anys. Les seves despulles romandran a partir d'aquest dilluns a la tarda al tanatori de Lleida. La cerimònia civil es farà dimarts a dos quarts d'onze del matí al mateix tanatori.