La mare acusada de desatendre el fill des que va néixer, de donar-li cops i drogar-lo amb cocaïna diverses vegades i deixar que el seu amic el matés, va assegurar en el judici que no se sent culpable però sí dolguda per haver confiat en una persona que no era l'adequada per a la cura del seu fill.

La mare, Yasmina F.N., va explicar davant del tribunal popular que el jutja a l'Audiència de Barcelona que confiava en Antonio F.P., acusat de la mort material del petit, i va precisar que, malgrat que presentava blaus abans del dia dels fets, el seu amic li va dir que se'ls havia fet jugant i amb els barrots del bressol, de manera que no va sospitar.

"El nen sempre estava ben atès i jo l'estimava molt", va recalcar la processada, que va negar que el maltractés i que el drogués.

L'acusada, per a qui la Fiscalia demana 30 anys de presó per l'assassinat per omissió del seu fill de nou mesos i per haver infligit maltractaments continuats al nadó, va assegurar que està en contra de l'avortament i que per això no va interrompre el seu embaràs, als 18 anys, malgrat els consells de metges i familiars per la seva immaduresa.