La vicepresidenta del Govern, Joana Ortega, va deixar ahir en mans de CDC la decisió sobre el futur del secretari d'Immigració del partit, Àngel Colom, que aquest dimarts va ser imputat en el cas Millet en qualitat de responsable civil a títol lucratiu.

En una compareixença a la comissió d'Assumptes Institucionals del Parlament, Ortega va demanar respecte per la presumpció d'innocència, i va considerar que allò més oportú és deixar que "el procés -judicial- segueixi tot el seu tràmit".

El diputat d'ICV-EUiA Jaume Bosch va retreure a la vicepresidenta que, més enllà de si Colom és declarat o no culpable, ha reconegut haver rebut diners de Millet per sufragar els deutes del Partit de la Independència (PI), una acció "poc ètica".

Ortega va negar que el Consorci del Palau canviés d'estratègia jurídica en la defensa dels interessos de la Generalitat, l'Estat i l'Ajuntament de Barcelona quan va fer marxa enrere en el seu posicionament inicial de demanar la imputació en el cas de persones vinculades a CDC.