La fiscalia demana 15 anys de presó i 70 milions d'euros de multa per als integrants d'una banda de narcotraficants, dirigida pel membre del GAL Jorge Porta Laborda, per utilitzar un veler modificat amb un doble fons per transportar cocaïna des de Veneçuela i el Brasil fins a Barcelona.

Segons l'escrit fiscal, Jorge Porta Laborda i Antonio O.G. van constituir la societat Olgar Projects S.L., dedicada a l'exportació i importació de maquinària pesant, al nom de la qual van adquirir un veler anomenat "Puedo Más".

Els dos acusats, amb Pedro José M.F. i Ernesto V.C. van portar el vaixell a dic sec per modificar dos dipòsits de combustible i aigua situats sota el terra de la cabina de l'embarcació que van dividir en receptacles independents que permetien emmagatzemar grans quantitats de droga.

El març del mateix any, Ernesto V.C. i Antonio O.G. van viatjar al Brasil, on van recollir Jorge Porta i Pedro J.M., que van viatjar a Veneçuela, tot i que el membre del GAL va agafar un avió per tornar a Espanya.

Quan els processats van arribar al port veneçolà de La Cruz van omplir els dipòsits de cocaïna dissolta en líquid i van contractar els també acusats Andrés F.M. i Stephane M.C. perquè pilotessin la nau fins a Barcelona.

El 22 de juliol de 2009 el vaixell va arribar al port del Fòrum de Sant Adrià de Besòs on Jorge Porta i Pedro J.M. esperaven per rebre'l quan la Policia Nacional va detenir els integrants de la banda.

El pes de la cocaïna intervinguda va ser de 482,776 quilos distribuïts en 18 bidons, el valor al mercat de la qual puja als 30 milions d'euros.