Els Mossos d'Esquadra van detenir ahir a la matinada a Castelldefels una dona de 40 anys per haver matat suposadament el seu company sentimental d'una punyalada al pit, molt a prop del cor.

Segons que van informar fonts pròximes al cas, la dona, Matilde G.M., de 40 anys i nacionalitat espanyola, va ser detinguda poc després que la seva parella, un home de 43 anys d'edat i nacionalitat espanyola, morís per les ferides que aquesta suposadament li va infligir al seu pis de Castelldefels.

L'home, que presentava una ferida d'arma blanca al pit, molt a prop del cor, va ser atès cap a les 23.06 hores al seu domicili per efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), que van certificar la seva mort després de practicar-li sense èxit massatges cardiopulmonars.

Pel que sembla, segons les mateixes fonts pròximes al cas, va ser la mateixa dona la que, cap a les 23.00 hores d'ahir a la nit, va avisar el 112 que el seu company estava malferit.

El 112 va alertar el SEM, que es va dirigir de manera immediata al pis i va comunicar el cas als Mossos d'Esquadra.

Quan els Mossos van arribar a l'immoble, van detenir la dona com a suposada autora del crim.

La dona, que no presentava lesions en el moment de ser detinguda, seguia al tancament d'aquesta edició arrestada en dependències dels Mossos d'Esquadra, a l'espera de ser interrogada i passar a disposició judicial les pròximes hores o dies.

Historial delictiu

Segons les mateixes fonts, tant la suposada autora del crim com la víctima tenien diversos antecedents per delictes menors.

L'àrea territorial d'investigació de la Regió Policial Metropolitana Sud dels Mossos d'Esquadra s'ha fet càrrec de la investigació per aclarir el crim, que es troba sota el secret del sumari.

El fet va dominar moltes converses ahir en un barri popular on molta gent se saluda i on Matilde i la seva família materna, els Monedero, són vells coneguts de molts veïns.

"Vaig veure una mica de gresca", va comentat Xavier Cogollos, que viu a l'àtic del bloc de tres pisos on també habitava Matilde amb una filla de cinc o sis anys i l'home mort. "La noia va sortir plorant, cridant que no volia que es morís la seva parella", va explicar Cogollos. Quan els serveis d'emergència van abandonar les tasques de reanimació de l'home Matilde, a la terrassa de casa seva, va lamentar-ho entre crits.