Un home de 28 anys ha estat detingut acusat d'agredir sexualment una àvia de 80 anys, veïna de la població lleidatana de la Guàrdia, als afores d'aquest municipi de la comarca d'Urgell.

Segons van confirmar els Mossos d'Esquadra, els fets van succeir dilluns passat, dia 20, i dimecres, dos dies després que la família de l'anciana presentés la denúncia, el presumpte agressor va ser detingut a Tàrrega.

L'arrestat, Waly C., originari de Mali, ja ha ingressat a la presó de Lleida després de prestar declaració davant un jutge a Cervera.

Fonts pròximes al cas van explicar que la dona va ser agredida durant el passeig diari que sol realitzar entre la població de la Guàrdia i Agramunt.

Tot apunta que l'agressor, per perpetrar la violació, va tapar el cap a la dona amb una bossa de plàstic, cosa que li va causar seriosos problemes per respirar, i la va copejar en diverses ocasions. Una vegada que va consumar l'agressió sexual, va fugir del lloc.

La dona va poder tornar a peu al seu domicili i, ja acompanyada de la seva família, va denunciar els fets davant la policia, que va detenir l'home.