El sol serà el protagonista d´aquest dimarts al matí amb cels serens que propiciaran un ambient més calorós que el que es va viure aquest dilluns i amb termòmetres en lleu ascens que se situaran entre els 32 i 36 graus.

Les temperatures més altes es registraran un dia més a Ponent i les Terres de l´Ebre, on les temperatures fregaran els 40 graus. També es registraran entre 33 i 28 graus al Prepirineu, segons informa el Servei Meteorològic de Catalunya.

Al litoral, l´ambient serà xafogós amb màximes que es mouran entre els 28 i 32 graus. A la resta de Catalunya, es registraran entre 30 i 35 graus.

Al migdia però, creixeran nuvolades al Pirineu i al Prepirineu on quedarà el cel ennuvolat, i es produiran alguns ruixats i xàfecs d´intensitat entre feble i moderada. Aquests estaran freqüentment acompanyats de tempestes localment localitzades i calamarsa.

També arribaran núvols que deixaran el cel mig tapat al terç oest. A la resta del territori, es mantindrà poc ennuvolat. El vent del nord, però, donarà un descans i moderarà les temperatures sobretot de cara a la nit.