La Guàrdia Urbana de Barcelona ha portat aquest dimecres a la tarda a la plaça de Catalunya el mòdul prefabricat que havia acordat amb alguns dels 'indignats' que estan acampats en aquesta plaça amb l'objectiu que el campament fos desmuntat. El mòdul, però, ha acabat fent marxa enrere després que no hagi estat acceptat per aquella part dels acampats que no accepta desmuntar el campament. L'intendent de la Guàrdia Urbana i el grup d'acampats no s'han posat d'acord sobre on ubicar el mòdul i posteriorment la policia local els ha remarcat que, si acceptaven el mòdul, havien de desmuntar el campament. Finalment, els acampats han decidit no quedar-se amb el mòdul.

El mòdul prefabricant, de 4x2 metres, ha arribat a la plaça damunt d'un camió cap a tres quarts de cinc de la tarda i ha acabat marxant aproxidament un quart d'hora després. Durant aquest temps, l'intendent de la Guàrdia Urbana -que porta les negociacions en nom de la Generalitat i de l'Ajuntament de Barcelona- ha comunicat als acampats que l'acceptació del mòdul comportava l'aixecament del campament, un fet que no és compartit per una part dels acampats.

Tampoc hi ha hagut consens sobre el lloc on s'havia d'ubicar el mòdul. La Guàrdia Urbana ha remarcat que no es podia ubicar ni al centre de la plaça ni als accessos, però tampoc hi ha hagut consens entre els acampats d'on situar-lo. Finalment, el camió ha fet marxa enrere i s'ha endut el mòdul.

La policia local ha donat el dia d'avui de marge perquè els acampats abandonin la plaça de Catalunya. En cas que no sigui així, no es descarta un dispositiu policial amb Mossos d'Esquadra per forçar el desallotjament.