Moviment del 15-M

Els ┤indignats┤ no abandonen encara la Plaša de Catalunya

Els 'acampats' creuen que el m˛dul prefabricat de la GuÓrdia Urbana Ús insuficient per continuar el moviment

 09:05  
La GuÓrdia Urbana ha portat el m˛dul prefabricat als acampats de la plaša de Catalunya.
La GuÓrdia Urbana ha portat el m˛dul prefabricat als acampats de la plaša de Catalunya. ACN

ACN / BARCELONA La GuÓrdia Urbana de Barcelona ha portat aquest dimecres a la tarda a la plaša de Catalunya el m˛dul prefabricat que havia acordat amb alguns dels 'indignats' que estan acampats en aquesta plaša amb l'objectiu que el campament fos desmuntat. El m˛dul, per˛, ha acabat fent marxa enrere desprÚs que no hagi estat acceptat per aquella part dels acampats que no accepta desmuntar el campament. L'intendent de la GuÓrdia Urbana i el grup d'acampats no s'han posat d'acord sobre on ubicar el m˛dul i posteriorment la policia local els ha remarcat que, si acceptaven el m˛dul, havien de desmuntar el campament. Finalment, els acampats han decidit no quedar-se amb el m˛dul.

El m˛dul prefabricant, de 4x2 metres, ha arribat a la plaša damunt d'un camiˇ cap a tres quarts de cinc de la tarda i ha acabat marxant aproxidament un quart d'hora desprÚs. Durant aquest temps, l'intendent de la GuÓrdia Urbana -que porta les negociacions en nom de la Generalitat i de l'Ajuntament de Barcelona- ha comunicat als acampats que l'acceptaciˇ del m˛dul comportava l'aixecament del campament, un fet que no Ús compartit per una part dels acampats.

Tampoc hi ha hagut consens sobre el lloc on s'havia d'ubicar el m˛dul. La GuÓrdia Urbana ha remarcat que no es podia ubicar ni al centre de la plaša ni als accessos, per˛ tampoc hi ha hagut consens entre els acampats d'on situar-lo. Finalment, el camiˇ ha fet marxa enrere i s'ha endut el m˛dul.

La policia local ha donat el dia d'avui de marge perquŔ els acampats abandonin la plaša de Catalunya. En cas que no sigui aixÝ, no es descarta un dispositiu policial amb Mossos d'Esquadra per foršar el desallotjament.

Enllašos recomanats: Premis cinema