Els 'indignats' de l'acampada de Barcelona han fet una crida a tornar a ocupar la plaça de Catalunya. Un grup d'activistes s'ha reunit aquest divendres a les onze i onze de la nit a la plaça "per seguir lluitant, per cridar que no ens representen", coincidint amb l'equador de la campanya i amb la data '11.11.11'. En aquest sentit, promouen l'etiqueta #tornemalaplaça a Twitter i ja han convocat una assemblea per aquest dissabte a la tarda. Segons indiquen des de les xarxes socials, la seva intenció és tornar a ocupar la plaça per reclamar una "democràcia real" i dir als polítics "que no ens representen" a una setmana de les eleccions generals. Almenys dues tendes ja s'ha instal·lat a l'àgora.

Els 'indignats' volen entrar en campanya per la via directa. És per això que aquest divendres, coincidint amb la mobilització internacional '11.11.11' que convocava una ocupació a les places per les onze i onze de la nit, els 'indignats' de l'acampada de Barcelona han fet una crida a tornar a ocupar l'àgora. Per aquest motiu ja promouen l'etiqueta de Twitter #tornemalaplaça o #volvemosalaplaza i ja han instal·lat el primer parell de tendes de campanya.

Tot i que es desconeix si aquesta crida tindrà gaire seguiment, els activistes que aquest divendres a la nit s'han aplegat al centre de la capital catalana han insistit que cal "seguir lluitant per cridar que no ens representen", sobretot a Catalunya i a l'estat espanyol que la convocatòria ha caigut al centre de la campanya electoral de les eleccions generals previstes pel proper 20 de novembre.

Segons han explicat els activistes que aquest divendres a la nit han ocupat la plaça, l'acció d'aquesta nit ha estat la prèvia de l'assemblea que realitzaran aquest dissabte a les cinc de la tarda a la plaça de Catalunya. Serà la tercera gran assemblea que celebren des que es va desallotjar l'espai, i volen decidir quines accions emprenen i si ocupen la plaça el que queda de campanya, és a dir una setmana. Segons han relatat, en aquesta reunió la comissió internacional repassarà la situació del moviment dels 'indignats' arreu del món i abordarà quines accions emprendre.

En aquest sentit, també han explicat que es discutirà si celebrar una concentració el 18 de novembre i si participar a una manifestació antifeixista el 13 de novembre i a les vagues de la universitat i la sanitat. D'altra banda, han assenyalat que s'abordaran les propostes per acampar en les properes setmanes.