CiU i PP no van aconseguir tancar un acord sobre les mesures de la Llei d'acompanyament dels Pressupostos que afecten a l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA), malgrat la jornada maratoniana de reunions que van mantenir al Parlament a menys de 24 hores de votar en comissió parlamentària les esmenes presentades als comptes. Fonts dels dos partits presents a la reunió als despatxos que CiU té a la Cambra van explicar que mantindran negociacions fins a l'últim moment, i van emfatitzar que "el clima és millor que ahir (dimarts)" després de les trobades d'ahir. El debat gira al voltant de les esmenes de supressió que els populars han presentat a aquells aspectes de la Llei d'acompanyament que guarden relació amb l'ACA, inclosa la creació d'un gravamen sobre les companyies subministradores d'aigua potable.

Acord tancat

CiU i PPC es van unir per impulsar en solitari la reforma de les lleis de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) i del Consell de l'Audiovisual de Catalunya (CAC), davant del rebuig de la resta de l'oposició.

La comissió d'assumptes institucionals va aprovar el dictamen del projecte que modifica les lleis de la CCMA i del CAC i que preveu, com a aspecte més polèmic, que es tendeixi a una "reducció progressiva" de la publicitat en Catalunya Ràdio. El convergent Santi Vila va argumentar que els canvis permeten "millorar".