La Cambra de Comerç de Barcelona i la patronal Foment del Treball van demanar ahir el suport de l'empresariat marroquí per impulsar el desenvolupament del Corredor Mediterrani.

El president de Foment, Joaquim Gay de Montellà, i el president de la Comissió d'Internacionalització de la Cambra, Pau Relat, que acompanyen aquests dies el president de la Generalitat, Artur Mas, en la seva visita al Marroc, van traslladar aquesta demanda els seus homòlegs marroquins.

Gay de Montellà i Relat es van reunir amb el president de la Confederació General d'Empreses del Marroc, Mohammad Horani, i li van exposar la importància estratègica que tindrà el corredor mediterrani.

El president d'aquesta patronal catalana va subratllar que aquest projecte és una "oportunitat excel·lent per a la potenciació de les relacions comercials entre les dues ribes del Mediterrani".

Empresaris catalans i marroquins van realitzar una sessió de treball en la qual l'empresariat català va deixar clara la seva voluntat d'augmentar les relacions comercials i les inversions en el conjunt dels països àrabs.