El ministre d'Hisenda i Administracions Públiques, Cristóbal Montoro, es reunirà finalment el pròxim 17 de maig amb els consellers d'economia de les comunitats autònomes en el Consell de Política Fiscal i Financer (CPFF), per analitzar els seus plans d'ajust econòmic i financer, en una trobada en la qual fins i tot se'n podria decidir la intervenció d'alguna.

Així ho va confirmar el mateix Montoro a la sessió de control al Govern al Senat, malgrat que la vicepresidenta primera del Govern, Soraya Sáenz de Santamaría, va avançar divendres passat que la reunió tindria lloc probablement el dimecres 16 de maig.

D'altra banda, la secretària d'Estat de Pressupostos i Despeses, Marta Fernández Currás, va ?asseverar que el problema de deute de les Comunitats Autònomes que ha generat desconfiança ?internacional "ja està canalitzat", i va defensar els pressupostos de 2012 ?perquè revertiran la "recessió" i són rigorosos i estrictes. Currás va dir que el Ministeri d'Economia i Competitivitat ja treballa en els pressupostos de 2013 i va reiterar que el Govern segueix donant prioritat a la consolidació fiscal.