El president de Marina d'Or, Jesús Ger, va anunciar que el grup ha mantingut contactes amb els impulsors del projecte Eurovegas per tal d'allotjar el macrocomplex en els seus terrenys, tot i que va indicar que encara és un projecte "en estat embrionari" però que estan buscant inversors internacionals.

Així ho va indicar Ger durant la celebració de la Festa de la Primavera celebrada el dissabte passat al complex situat a Orpesa del Mar, Castelló, indret des d'on es va mostrar "encantat" amb la idea que Eurovegas pugui instal·lar-se al recinte per la generació de riquesa i treball que això suposaria per a la zona, segons va informar el grup en un comunicat.

En aquest sentit, Ger va subratllar les línies generals de l'oferta que podrien presentar en breu a la consellera de Turisme, Cultura i Esport, Lola Johnson, i al president de la Diputació, Javier Moliner. Així, l'aposta de Marina d'Or per allotjar en els seus terrenys a Eurovegas -projecte per al qual ja s'han postulat Madrid i Barcelona- compte amb el suport de la Generalitat Valenciana, tal i com va apuntar la consellera Johnson, que va aprofitar la seva compareixença per donar el tret de sortida a la nova temporada del complex.

No obstant això, Ger va recordar que el complex s'ha caracteritzat des de sempre per ser un espai familiar i per als nens, una identitat que, tal i com va advertir, no perdran. "Per tot aquell que vulgui associar-se, l'ha de respectar", va dir el president de Marina d'Or fent referència a tots aquells projectes que es poden adherir al complex.

Constant evolució

Actualment,el complex compta amb cinc parcs temàtics destinats a nens, un balneari, un centre mèdic i diverses àrees esportives. Aquesta oferta vigent, s'incrementarà properament amb la incorporació del Parc Aquàtic Polinèsia.

A més, Marina d'Or ofereix 5.500 places hoteleres, 80 comerços, cafeteries, restaurants i, en un futur pròxim, 180.000 places hoteleres amb el complex Marina d'Or Golf.

"Ens hem de transformar si volem avançar, de manera que al costat de polítiques d'austeritat cal aplicar polítiques de creixement", va insistir Jesús Ger durant la primera trobada amb més de 500 touroperadors i agències de viatges nacionals i internacionals arribats de França, Regne Unit, Emirats Àrabs, els països bàltics, Egipte i l'Iraq.

El complex està situat a 98 quilòmetres de la ciutat de València i a 265 de Barcelona. A més a més, Marina d'Or també disposa de bones connexions ferroviàries amb Madrid.