Unes 60 famílies acampen des de divendres a la nit al col·legi Font d'en Fargas de Barcelona per protestar contra les retallades pressupostàries en educació, en una mobilització organitzada per l'associació de pares del centre amb suport de la direcció.

Desenes de tendes de campanya s'han instal·lat al pati de l'escola i als voltants, en senyal de protesta per les polítiques d'austeritat que s'estan aplicant en aquest centre d'educació Infantil i primària. La jornada reivindicativa va començar el migdia de divendres, quan escoles públiques de la ciutat van fer una protesta conjunta amb una cassolada i xiulada. Després d'una xerrada amb acadèmics i sindicalistes, les famílies acampades van fer un sopar popular amb 120 persones, i un dels nens va tocar a la guitarra cançons amb lemes contra les retallades.

Una integrant de l'AMPA, Elisabet Almeda, va assenyalar que "la prioritat de l'educació ha de ser invertir". Almeda va criticar que l'augment de les ràtios d'alumnes per aula farà que els nens tinguin una "atenció menys individualitzada".